skip to Main Content
Zorgboerderij en Bewustzijnscentrum Vanuit Hart&Ziel
Heibloemdijk 1, 5688 JV, Oirschot 0657346257

Algemeen

Zorgboerderij Hart&Ziel is voor kinderen, jongeren en jong volwassenen met autisme, ADHD, hooggevoeligheid en andere gedragsproblemen. Het is een rustige plek in het buitengebied van Oirschot waar je vanzelf tot rust komt en waar iedereen de kans krijgt om thuis te komen bij zichzelf en zijn of haar eigen kracht te hervinden. We bieden dagbesteding en dagopvang aan. Lees verder voor algemene informatie over de zorgboerderij.

Dagbesteding

De dagbesteding van zorgboerderij Vanuit Hart&Ziel in Oirschot is gericht op praktische werkvaardigheden aan te leren, vergroten van zelfstandigheid en het bieden van een zinvolle daginvulling. Het verzorgen van de paarden staat centraal. Daarnaast zijn er dagelijks verschillende klusjes die gedaan moeten worden.

Logeeropvang

Twee keer in de maand op de even weken bieden we op de zorgboerderij de logeeropvang aan. De logeeropvang is voor kinderen en jongeren die al op onze zorgboerderij zitten en zijnĀ om ouders (tijdelijk) te ontlasten. Het logeerweekend begint vrijdag om 17.00 uur en duurt t/m zaterdag 15.30 uur.

Dagopvang

Op woensdagmiddag en zaterdag bieden we de dagopvang aan. Deze opvang is voor kinderen met 0.a Autisme, ADHD, Hoog-gevoeligheid of andere (gedrags)problemen. De kinderen worden begeleidt in kleine groepjes van maximaal 4 kinderen.

>
X