fbpx
Zorgboerderij en Bewustzijnscentrum Vanuit Hart&Ziel
Heibloemdijk 1, 5688 JV, Oirschot 0657346257
Zorgboerderij bewustzijnscentrum hart&ziel oirschot

Hallo! Ik ben Kirstie, heldervoelend, helderwetend en moeder van 2 schatten van jongens. Zij inspireren mij elke dag weer.
Ik ben de oprichtster van Vanuit Hart&Ziel en hou van mijn werk. Voornamelijk ben ik te vinden in het bewustzijnscentrum Vanuit Hart&Ziel.
Ik vind het heerlijk om te creëren, te mediteren en mijn kennis te delen.
Anderen te inspireren en te motiveren om te geloven in zichzelf en hun gelukkigste leven te leven.

In het contact met mijn innerlijke wijsheid, mijn bron heb ik de sleutels naar een Leven vanuit Liefde door gekregen en die geef ik graag door aan jullie!

Ik verbind graag mensen en kinderen met elkaar, vanuit liefde, waarbij iedereen er toe doet. Geen oordeel, maar ieder mag gewoon ZIJN wie hij of zij is.
Daarbij ondersteun ik anderen bij hun proces/zoektocht naar bewustzijn, gevoel, hart en ZIJN wie ze in wezen zijn en hoe ze helende energie weer in zichzelf en voor de ander weer kunnen laten stromen. Om zo samen de wereld een beetje mooier te maken, meer te gaan genieten en vanuit het hart te gaan leven in liefde met en voor elkaar.

Ik bied kinderen en volwassenen veiligheid en warmte om te laten zien wie ze ZIJN en daarvoor te gaan staan. Ik vertel over het universum en ga samen met je op pad om te ontdekken wat je eigen wijsheid is. Dit doe ik door je, door middel van mijn stem, meditatie- en visualisatie-oefeningen mee op reis te nemen naar binnen, om tot rust te komen en je bewust te maken van je eigen innerlijke patronen en maar ook je krachten. En moedig je aan om daarna te gaan leven, te genieten en de liefde die iedereen in zich heeft te laten stromen. Voor jezelf en de ander.

Ik breng liefde en licht op aarde en heel daar waar mag en nodig is. En daar heb ik jullie bij nodig, want hoe meer lichtjes er aan gaan en hoe meer liefde er gaat stromen, hoe mooier de wereld wordt. En het belangrijkste is we groeien door elkaar en met elkaar, ik ben niet beter dan jou en jij niet dan mij. Wij zijn gelijk en samen één. Ieder op zijn eigen manier en met zijn eigen waarheid.

Zorgboerderij bewustzijnscentrum hart&ziel oirschot

Hallo! Mijn naam is Nick. Ik ben eigenaar, trotse papa van een zoontje en energetisch kindercoach. Ik begeleid de training ‘Ik sta in mijn KRACHT!‘, daarnaast ben ik ook te vinden om de dagbesteding, de dagopvang en logeeropvang.

Door het kind echt te zien en door oprechte interesse te tonen probeer ik kinderen te laten zien dat ze goed zijn zoals ze zijn. Samen gaan we kijken naar waar jij goed in bent en wat je leuk vindt om te doen.
Ik sta altijd open voor een praatje of een grapje. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn zoontje te spelen, ook ga ik graag een potje voetballen of gezellig iets doen met vrienden/gezin.

zorgboerderij bewustzijnscentrum hart&ziel oirschot

Hallo! Ik ben Dewie en ben voornamelijk werkzaam op kantoor bij Zorgboerderij Hart&Ziel.
Maar je kunt me ook tegen komen op de groep als ik inval voor een collega.
In mijn vrije tijd hou ik van dansen en zingen.
Als ik op de groep werk vind ik het leuk om hiermee bezig te zijn samen met de kinderen in de vorm van dramalessen!

X