fbpx skip to Main Content
Zorgboerderij en Bewustzijnscentrum Vanuit Hart&Ziel
Heibloemdijk 1, 5688 JV, Oirschot 0657346257
Zorgboerderij bewustzijnscentrum hart&ziel oirschot

Hallo! Ik ben Kirstie, de oprichtster van Vanuit Hart&Ziel en samen met mijn partner Nick, zijn wij de drijvende kracht achter Vanuit Hart&Ziel.
Daarnaast ben ik moeder van 2 schatten van jongens. Zij inspireren mij elke dag weer.
Ik ben hooggevoelig, heldervoelend, helderwetend en vertrouw voor 100% op mijn intuïtie.
En naast bezig zijn met bewustwording en boodschappen mogen ontvangen van de engelen en mijn gidsen en deze ook doorgeven, hou ik ook van hard werken, bezig zijn met de paardjes, wandelen, lekker uit eten, dansen en Nederlandstalige muziek.

Voornamelijk ben ik te vinden in het bewustzijnscentrum Vanuit Hart&Ziel en ik doe mijn werk met veel plezier en liefde.
Ik vind het heerlijk om te creëren, te mediteren en mijn kennis te delen.

🔹️Ik zet (hooggevoelige) vrouwen weer in hun kracht zetten en de liefde voor zichzelf weer laten ontdekken. Om zachter te zijn voor zichzelf en maar 1 of 2 ballen hoog te houden in plaats van honderdduizend 😊

🔹️Ik herinner jong en oud er aan wat hun eigen hoogste waarheid is en dat je niet altijd hoeft te geloven wat een ander zegt. Maar dat je eerst voelt of het klopt voor jou.
Jou weer meer leren te vertrouwen op jezelf, je eigen kracht en jou gevoel. Kwetsbaar durven en mogen zijn en keuzes maken die goed zijn voor jou 💫
Dat we goed zijn zoals we zijn, ook al voelen we ons al snel anders dan een ander. Dat mag en is helemaal oke! We zijn namelijk ook allemaal anders, niemand is het zelfde.

🔹️Ik breng jong en oud weer in contact met hun gevoel en intuïtie. Je kennis laten maken met jou energiesysteem en hoe je deze op een positieve manier in kunt zetten in het dagelijks leven.
Vertellen en laten ervaren dat er meer is tussen hemel en aarde. En als je dat weet en voelt dat dit niet gek is, maar gewoon normaal! Je eraan herinneren dat we allemaal helende liefdesenergie in ons meedragen, waarmee je jezelf en een ander kan helen.
En dat alles wat we doen invloed heeft op elkaar en dat we nooit alleen zijn 😇

Ik verbind graag mensen en kinderen met zichzelf en elkaar, vanuit liefde, waarbij iedereen er toe doet. Geen oordeel, maar ieder mag gewoon ZIJN wie hij of zij is.
Daarnaast
Ik vertel over het universum en ga samen met je op pad om te ontdekken wat je eigen wijsheid is. Dit doe ik door je, door middel van mijn stem, meditatie- en visualisatie-oefeningen mee op reis te nemen naar binnen, om tot rust te komen en je bewust te maken van je eigen innerlijke patronen en maar ook je krachten. En moedig je aan om daarna te gaan leven, te genieten en de liefde die iedereen in zich heeft te laten stromen. Voor jezelf en de ander.

Ik breng liefde en licht op aarde en heel daar waar mag en nodig is. En daar heb ik jullie bij nodig, want hoe meer lichtjes er aan gaan en hoe meer liefde er gaat stromen, hoe mooier de wereld wordt.
En het belangrijkste is we groeien door elkaar en met elkaar, ik ben niet beter dan jou en jij niet dan mij. Wij zijn gelijk en samen één. Ieder op zijn eigen manier en met zijn eigen waarheid. Jij mag er zijn!

Zorgboerderij bewustzijnscentrum hart&ziel oirschot

Hallo! Mijn naam is Nick. Ik ben eigenaar, trotse papa van een zoontje en energetisch kindercoach. Ik begeleid de training ‘Ik sta in mijn KRACHT!‘, daarnaast ben ik ook te vinden om de dagbesteding, de dagopvang en logeeropvang.

Door het kind echt te zien en door oprechte interesse te tonen probeer ik kinderen te laten zien dat ze goed zijn zoals ze zijn. Samen gaan we kijken naar waar jij goed in bent en wat je leuk vindt om te doen.
Ik sta altijd open voor een praatje of een grapje. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn zoontje te spelen, ook ga ik graag een potje voetballen of gezellig iets doen met vrienden/gezin.

zorgboerderij bewustzijnscentrum hart&ziel oirschot

Hallo! Ik ben Dewie en ben voornamelijk werkzaam op kantoor bij Zorgboerderij Hart&Ziel.
Maar je kunt me ook tegen komen op de groep als ik inval voor een collega.
In mijn vrije tijd hou ik van dansen en zingen.
Als ik op de groep werk vind ik het leuk om hiermee bezig te zijn samen met de kinderen in de vorm van dramalessen!

X