fbpx skip to Main Content
Zorgboerderij en Bewustzijnscentrum Vanuit Hart&Ziel
Heibloemdijk 1, 5688 JV, Oirschot 0657346257

Retraite

Waarom een Retraite goed voor je kan zijn?

  • Je trekt je een weekend terug in jezelf, zonder de beslommeringen van het dagelijks leven. Je laat alles even los om weer tot jezelf te komen.
    Om weer bij je gevoel te komen en te voelen wat goed is voor jou. Je hoeft even helemaal niets.
  • Je krijgt nieuwe inzichten en handvatten op bepaalde thema’s in je leven waar je mee worstelt.
  • Je bent met gelijkgestemde. Je hoeft niets met de anderen, maar in energie voelen we ons allen verbonden.
    En iedereen brengt elkaar wel iets, herkenning, liefde of een wijze les.
  • Je gaat rust in je zelf vinden, omdat je niets hoeft en je ruimte schept voor jezelf.
  • Er is ruimte voor persoonlijke groei en bewustwording.
retraite

Wij bij bewustzijnscentrum Vanuit Hart&Ziel bieden retraites aan op een thema. Zodat jij een retraite kan kiezen wat bij jou past.
Als je alle Retraites zou volgen, inclusief de cursus Bewust Jezelf ZIJN, ben je in staat om je eigen leven te creëren! En dat is echt waar!

We bieden 3 verschillende Thema’s aan:
* Hooggevoeligheid is mijn kracht, voor ouder en kind
* Balans met jezelf

Daarnaast bieden we de Cursus Bewust Jezelf ZIJN aan in 2 opeenvolgende retraites.

De retraites vinden plaats op ons bewustzijnscentrum, een rustige locatie in het buitengebied van Oirschot aan de rand van een bos.

Tijdens het retraite maken we o.a. gebruik van (loop) meditatie, visualisaties, stilte, samen zijn, healing, reading en paarden. Er zijn ook andere mogelijkheden om jou rust en ontspanning te vinden, denk aan wandelen, schilderen, dit kan samen of alleen. Net wat goed voelt voor jou. Niets moet, alles mag!

Retraite

Energiek het nieuwe jaar in met het Retraite In balans met jezelf op 4, 5, 6 januari! ( vol)

Even bijkomen van de feestdagen, weer opladen en de balans op maken en je pad uit stippelen.

Feestdagen zijn leuk, maar vaak intensief en vol verplichtingen, wat energie kan kosten. Zeker als je hooggevoelig bent, een Burn-out of lichamelijke klachten hebt.

De kern: Je maakt de balans op en kijkt welke richting je in wilt. Wat kost en geeft jou energie en hoe hou je de balans.
Welke verandering wil jij in je leven bewerkstelligen en wat heb je daarbij nodig. Maar ook wat houdt je tegen?
Wat zijn je beperkende gedachten, angsten en hoe laat je die los. Hoe ga je om met stress en lichamelijke klachten, en kun je tegelijkertijd toch genieten van het leven.

Je mag weer gaan geloven dat de zon ook voor jou schijnt! 🌞🌈

Het is niet altijd makkelijk om je in deze maatschappij staande te houden. Om met de werk- en prestatiedruk om te gaan en daar geen last van te krijgen psychisch en/of lichamelijk. Dat is bijna onmogelijk. Daarom kijk ik graag samen met je naar je (energie)balans. Hoe is die nu en hoe krijg je hem zoals jij het zou willen en hou je hem zo, zodat je toch kan blijven genieten.
Want vaak als we een goede dag hebben doen we teveel, waardoor we de volgende dag weer een terug val hebben. Dan balen we weer en vallen we onszelf af. En zo blijf je in een cirkeltje ronddraaien.

Wat leer je:

✔ Beter je energie te verdelen door de dag heen.
✔ Je gaat jou balans zoeken in wat jou energie kost en geeft en hoe je dat inzet in je leven.
✔ Je gaat weer geloven in jezelf en je eigen kracht. Je enthousiasme en levenslust wordt weer aan aangewakkerd.
✔ Je gaat je eigen ruimte weer opnieuw innemen.
✔ Je gaat jou balans zoeken in wat jou energie kost en geeft en hoe je dat inzet in je leven.
✔ Liefdevol met je zelf omgaan met terugvallen of tegenslagen.
✔ Je wordt je bewust van je angsten en beperkende gedachten en gaat op zoek naar nieuwe waarheden over jezelf, waarvoor jij kiest om die te gaan geloven.
✔ Je gaat een stappenplan maken hoe jij dat wat je wil veranderen ook daadwerkelijk gaat veranderen.

Kortom een heerlijk weekend vol nieuwe inzichten en handvatten om de juiste stappen voor jezelf te gaan zetten in 2019 en tijd voor jezelf!

Tijdens deze retraite wordt o.a gebruik gemaakt van praktische oefeningen, visualisatie, (loop)meditatie, stilte, groepshealing, samen zijn, de natuur en paarden.
Niets moet, en alles mag. Het is jou proces en jij mag er volledige ZIJN!

balans

Praktisch en kosten:
Op vrijdag 4 januari ben je om 18.00u welkom en dan staat er soep, met salade en brood klaar.
Het programma begint om 19.00u. Het retraite eindigt zondag 6 januari om 13.00u na een gezamelijke lunch.
Ontbijt, lunch en avondeten zijn inbegrepen. De groep bestaat uit maximaal 8 personen.

Je investering is €245,- incl 21% BTW.

Je slaapt met 2 personen op een kamer. Alleen op een kamer is op aanvraag tegen een meerprijs van 25 euro.
Er is geen vast programma omdat ik afstem op de groep en wat er op het moment mag ontstaan. Dus de controle los en het avontuur tegemoet!

Zelf extra meenemen: makkelijke kleding, kussentje, handdoek, sokken of sloffen, wandelschoenen.
Eventuele meditatie benodigdheden zoals meditatiebankje, omslagdoek. Matjes en dekentjes zijn aanwezig.

Retraites Cursus Bewust Jezelf ZIJN 

Twee op een volgende retraites waarbij je intensief met je zelf aan de slag gaat en een reis door je chakra’s gaat maken om meer zelfkennis, handvatten en inzichten te krijgen in je innerlijke wereld en energiesysteem. Je gaat een mooi en diep proces met jezelf aan, waarbij je je zelfhelend vermogen gaat ontwikkelen en kunt inzetten voor jezelf en anderen. Voor meer inhoudelijke informatie klik hier. 

De kern: Een hele mooie reis naar jezelf, waarbij je handvatten en bewustwording krijgt om je eigen leven te helen. Door je te verbinden met jouw chakra’s, de aarde, het universum en jezelf.
Je laat de liefde en het licht in jezelf weer volledig stromen. Je haalt je kracht terug daar waar je hem ooit hebt laten liggen en je gaat op zoek naar je eigen waarheid!

Cursus bestaat uit 2 weekenden

Module 1 Reis door mijn Chakra’s       15, 16, 17 maart (vol)
Module 2 Heel jezelf en de ander        12, 13, 14 april   (vol)

Je bent op vrijdag om 13.00 welkom en om 13.30 start het programma tot 17.00. Dan is er een uur pauze en ga je eten, bestaande uit salade, soep en brood.
Dan gaat het programma verder van 18.00-21.00u.
Zaterdagochtend starten we om 9.30 en duurt het programma tot 16.30, met tussendoor 2 kleine pauzes en een lunchpauze van een uur.
Zondagochtend start het programma weer om 9.30u tot 12.00 en sluiten we af met een gezamenlijke lunch.

Retraite

Het avondeten op zaterdagavond wordt niet verzorgd. Je kunt er voor kiezen om in de buurt een hapje te eten of zelf wat mee te nemen en klaar te maken in de keuken.
Alle andere maaltijden zitten wel inbegrepen. Je mag ook altijd eigen ontbijt of lunch meemen. Daar ben je vrij in.

Als er geen programma is kan je gebruik maken van de faciliteiten van het bewustzijnscentrum en genieten van de natuur. Er is ook gelegenheid om te wandelen.

Zelf extra meenemen: makkelijke kleding, kussentje, handdoek, sokken of sloffen, wandelschoenen.
Eventuele meditatie benodigdheden zoals meditatiebankje, omslagdoek. Matjes en dekentjes zijn aanwezig.

Praktisch en Kosten:  De kosten voor 2 weekenden zijn €550,- euro incl 21% BTW.
Je slaapt met 2 personen op een kamer. Alleen op een kamer is op aanvraag tegen een meerprijs van 25 euro.

Hallo!

hoogsensitiefIk ben Kirstie, de oprichtster van Vanuit Hart&Ziel en samen met mijn partner Nick, zijn wij de drijvende kracht achter Vanuit Hart&Ziel.
Daarnaast ben ik moeder van 2 schatten van jongens. Zij inspireren mij elke dag weer.
Ik ben hooggevoelig, heldervoelend, helderwetend en vertrouw voor 100% op mijn intuïtie. Ik volg graag mijn eigen pad en inspireer anderen, omdat ook te doen.
Ik mag met mijn handen universele en helende liefdesenergie doorgeven, die jou brengt wat jij op dat moment aan heling nodig hebt.
En naast bezig zijn met bewustwording en boodschappen mogen ontvangen van de engelen en mijn gidsen en deze ook doorgeven, ben ik ook heel nuchter.
Ik hou van lekker bezig zijn op de boerderij, met de paardjes en wandelen. En op zijn tijd af spreken met vriendinnen, lekker uit eten, dansen en muziek luisteren.

Voornamelijk ben ik te vinden in het bewustzijnscentrum Vanuit Hart&Ziel en ik doe mijn werk met veel plezier en liefde.
Ik vind het heerlijk om te creëren, te mediteren en visualiseren en mijn kennis te delen.

Als ik mijn aanpak mag omschrijven dan werk ik vanuit een bepaald basisvertrouwen in mezelf en kijk ik naar iedereen vol liefde, respect en zonder oordeel.
Ik zie jou en je mag volledig zijn wie je bent, jezelf. Daarnaast kan ik liefdevol confronterend zijn, jou de spiegel voor houden die je nodig hebt.
Graag loop ik een stukje met je mee, maar de uitdaging vind ik om jou de handvatten te geven om het zelf te gaan doen.
Dat is ook de insteek van alles wat we aanbieden, want uiteindelijk is het ook de bedoeling dat je weer op je eigen benen kan staan en je eigen leven kan gaan vormgeven of te wel creëren.
En daar ondersteun ik je dan ook graag bij, vanuit mijn eigen kennis en ervaringen. Hierover kun je meer lezen in mijn blogs.

Ik werk graag vanuit vertrouwen en geloof dat we alles komt zoals het komt, en dat we daar op mogen meevaren. En er op mogen vertrouwen dat we krijgen wat we nodig hebben om onze lessen te leren, om weer krachtiger, vanuit ons eigen licht, onze kern in het leven te kunnen gaan staan. Niet altijd makkelijk, weet ik uit ervaring, maar wel heel mooi als je daar uiteindelijk bent. Als je kan zeggen Ja, ik ben gelukkig! En geniet volop van mijn leven!
Daarnaast ben ik heel praktisch, want alleen met geloof en vertrouwen kom je er niet. Soms moet je ook je schouders er onderzetten en orde op zaken stellen. Knopen doorhakken en de verantwoording gaan nemen voor je eigen leven.

Ik geloof dat we allemaal licht en liefde zijn en van nature ons laten leiden door ons gevoel en intuïtie. Alleen dat ben je ergens kwijt geraakt, ook door de veeleisende en prestatiegerichte maatschappij.
En ben je misschien wel een leven gaan leiden wat niet van jou is of waar je niet voor de volle 100% voor hebt gekozen, omdat je dacht dat het niet anders kan.
Ik ondersteun je door middel van mijn stem, handen, meditatie- en visualisatie-oefeningen door je mee op reis te nemen naar binnen, om tot rust te komen en je bewust te maken van je eigen innerlijke patronen en maar ook je krachten. En moedig je aan om daarna jou leven te gaan leven, te gaan genieten.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Recensies

retraite oirschot
retraite oirschot
retraite

Wil je meer informatie of wil jij je opgeven voor één van de bovenstaande retraites?
Vul dan het onderstaande contactformulier in.  (Let op: mocht je met een hotmail-account mailen en geen reactie terug ontvangen, kijk dan in je spam en markeer ons email-adres als veilig)

Vraag over:

Naam (verplicht veld)

Emailadres (verplicht veld)

Telefoonnummer (verplicht veld)

Schrijf me in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste blogs en ons aanbod!

Bericht

Locatie van alle retraites:
Bewustzijnscentrum Vanuit Hart&Ziel
Heibloemdijk 1
5688 JV
Oirschot

>
X