fbpx skip to Main Content
Zorgboerderij en Bewustzijnscentrum Vanuit Hart&Ziel
Heibloemdijk 1, 5688 JV, Oirschot 0657346257
[vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1533542452214{padding-top: 130px !important;padding-bottom: 100px !important;background-image: url(https://vanuit-hartenziel.nl/wp-content/uploads/2018/08/header-1.jpg?id=2530) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Professioneel Healen & Readen

Heb je de Cursus Bewust Jezelf ZIJN gedaan en wil jij verder met Healen & Readen en dit professioneel in gaan zetten? Of heb je al reiki gedaan en wil je nog een andere vorm van Healen leren?
En wil je nieuwe tools en handvatten leren waarop je kan healen en hoe je liefdevol kan healen zonder jezelf mee te geven of pijn over te nemen? Blijven oefenen en ontwikkelen op het gebied van healing?
Dan is dit iets voor jou!

Wat leer je:

  • Bij jezelf blijven tijdens een healing en de energie zuiver door laten stromen.
  • Op diverse thema’s healen; o.a innerlijk kind, lichaamslagen, vorig levens, zelfliefde, de chakra’s, relaties.
  • Omgaan met de verschillende mensen en hun energieën, daarbij voelen wat de energie/thema’s met jou doen.
  • Helder voelen of je een healing mag geven of niet.
  • Onder begeleiding oefenen op anderen van buitenaf.
  • Healen op afstand en met groepen
  • Readen; jezelf, anderen, foto’s, voorwerpen.
  • Zelf blijven groeien en ontwikkelen (met gelijkgestemde) tijdens het oefenen door matches op te ruimen, healing te ontvangen en je bonussen te zien.
  • Hoe je je eigen praktijkje opzet. Wie ben jij en waarom komen ze naar jou.

Data februari (vol)

Nieuwe data
Vrijdag 10 mei          : Healing op lichaamslagen en innerlijk kind
Zaterdag 11 mei        : Reading, lezen van energie bij mensen en voorwerpen
Vrijdag  17 mei          : Reading, afstemmen op afstand op energie van kinderen en healing op chakra’s.
Vrijdag 24 mei          : Healing op ruimte voor je hele ZIJN, je aura en oefenen op mensen van buitenaf en in de avond oefenen op mensen van buitenaf.
Vrijdag 14 juni          : Healing op zelf-liefde en afwijzing, reading oefenen.
Vrijdag 28 juni         : Eigen praktijk opstarten. Wie ben jij en waarom komen mensen naar jou en certificaatuitreiking, als je 15 healings hebt uitgevoerd.

Healing

Praktische informatie en kosten.
De dagen zijn van 9.30u tot 15.30u, inclusief lunch.
Je investering is € 605- voor 6 dagen, inclusief 1 oefenavond, mailcontact bij vragen, 1 overnachting en maaltijden.
De mensen die de Cursus Bewust Jezelf gedaan hebben, mogen deelnemen voor € 550,55

Je krijgt een certificaat als Healer, Reader en/of Intuitie coach, voor als je 15 healingen en 15 readingen uitgevoerd heb op anderen (dit kan je thuis ook doen en door middel van een reflectieformulier) en je zelf capabel voelt om zelfstandig te gaan healen en readen op anderen. Na de zomer zijn er in 2019 gratis oefen-dagen om jezelf te blijven ontwikkelen in het Healen en Readen en om aan het gevraagde aantal te kunnen komen. Hierop kan je je t.z.t op inschrijven.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Wil je meer informatie of wil jij je verder met professioneel healen?
Vul dan het onderstaande contactformulier in. (Let op: mocht je met een hotmail-account mailen en geen reactie terug ontvangen, kijk dan in je spam en markeer ons email-adres als veilig)[/vc_column_text][contact-form-7 id=”3210″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kosten en locatie

 

Heibloemdijk 1
5688 JV
Oirschot[/vc_column_text][vc_gmaps link=”#E-8_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”][/vc_column][/vc_row]

>