fbpx skip to Main Content
Zorgboerderij en Bewustzijnscentrum Vanuit Hart&Ziel
Heibloemdijk 1, 5688 JV, Oirschot 0657346257

Bewustwordingsdagen

Om meer bewustwording en inzichten te krijgen m.b.t. diverse thema’s. De thema’s zijn bedoelt om gericht meer helderheid en inzicht te krijgen.
Dit door middel van praktische oefeneningen, meditatie- en visualisatieoefeningen
Thema’s die gepland staan zijn:

  • Ik & mijn (Hoog)gevoeligheid
  • Ik & de Stilte
Hooggevoeligheid als kracht
Een dag waarbij jij en je kind praktische oefeningen in combinatie met visualisatie- en meditatie oefeningen, gaan doen en handvatten krijgen om te leren omgaan met je (hoog)gevoeligheid. Alle oefeningen krijg je ook op papier, om ze thuis te kunnen na lezen en samen met je kind te gaan doen!
Je gaat ontdekken dat jouw (hoog)gevoeligheid ook een kracht is, in plaats van alleen maar een last.
Want dat het moeilijk is om (hoog)gevoelig te zijn in de maatschappij waarin we nu leven is een feit. Dat weet ik uit eigen ervaring.
 
Maar ik weet ook hoe mooi en waardevol het is om (hoog)gevoelig te zijn. En hoe je dit als een kompas in je leven in kunt zetten, om je de weg te wijzen.
 
Wat leer je nog meer:
🔹️oefeningen om jezelf af te schermen van prikkels en energieën van anderen.
🔹️energie van anderen terugsturen en je eigen energie terug halen naar jezelf.
🔹️aardingsoefeningen en contact maken met jouw zonnetje die jou weer energie geeft.
🔹️massage-oefeningen om meer te aarden, prikkels los te laten en te ontspannen.

🔹️oefeningen om je hoofd leeg te maken van negatieve gedachten of gevoelens.
🔹️een veilig plek vinden in jezelf, waar je altijd naar toe kan.

Data:

22 december (VOL)
19 januari 2019

 

hoogsensitief
 
Praktische informatie en kosten.
De dag is van 10.00u tot 16.00u, inclusief lunch.
De kosten zijn €75,- voor ouder en kind samen.

Graag betalen bij aanvang.

Er is plek voor 4 gezinnen.

De leeftijd van de kinderen is 9 tot 13 jaar.
 

Stiltedag, met jezelf, meditatie en de paardjes!

Waarom een dagje niks doen goed voor je is! Om rust in jezelf te gaan creëren en om vanuit daar helder te voelen en te gaan zien welke stappen jij nu echt wil gaan zetten in je leven.Door middel van de stilte, meditaties, visualisaties en de paarden, neem ik je mee op een reis naar jezelf.
 
✔ Dagelijks staan we bloot aan een eindeloze informatiestroom van prikkels.
Onze telefoons bijvoorbeeld zorgen ervoor dat je 24 uur per dag in contact kunt blijven met alles wat er in de wereld gaande is.
Het is dan lastig om ontspanning en stilte op te zoeken en de rust in jezelf te vinden. Daar kan een stilte dag jou wel bij helpen. 
 
✔ Ons hoofd is erg aanwezig en zit vol met (angst)gedachten. Het brengt ons vaak aan het twijfelen.
Wil je graag helderheid en antwoorden, dan kan stilte je dit vaak geven.
 
✔ Bij overmatige stress of burn out symptomen kom je er vaak te laat achter hoeveel spanningen je lichaam al heeft op gebouwd.
Dus beter voorkomen dan genezen door jezelf met regelmaat terug te trekken in stilte en te voelen hoe het echt met je gaat.
Ook voor mensen met een burn-out, stress-klachten en piekeraars is een dag in stilte erg aan te raden.
 
Tijdens de stilte:
🔹 kom je weer in contact met jezelf en jouw gevoel.
🔹 krijg je inzichten
🔹 laat je spanningen los
🔹 zul je een diepe rust in jezelf gaan ervaren.
🔹 ga je voorbij aan je gedachten en ga je een nieuwe ervaring tegemoet.

🔹 hoef je helemaal niets, alleen maar te ZIJN.

 

Er worden die dag meditaties gedaan, een stilte-wandeling en er is ruimte om in stilte aanwezig te zijn bij de paarden, te schrijven en/of te kleuren.
Stilte biedt de mogelijkheid om lichaam en geest tot rust te laten komen. Je hoeft niets te bereiken.
Er wordt nauwelijks gesproken, behalve in het begin en bij het uitwisselen van ervaringen aan het einde van de dag.

Data 

1 februari 2019


stiltedagstiltedag

Praktische informatie over de stiltedag

De Stilte dag wordt gegeven door Kirstie Rijnen.

De Stiltedag is van 10.00u-16.00u, inclusief lunch, water, thee.
Investering €50,- p.p.
De groepsgrootte is maximaal 8 deelnemers.

Zelf extra meenemen: makkelijke kleding, wandelschoenen, kussentje, handdoek, sokken of sloffen.
Eventuele meditatie benodigdheden zoals meditatiebankje, omslagdoek. Matjes en dekentjes zijn aanwezig.

Hallo!

hoogsensitiefIk ben Kirstie, de oprichtster van Vanuit Hart&Ziel en samen met mijn partner Nick, zijn wij de drijvende kracht achter Vanuit Hart&Ziel.
Daarnaast ben ik moeder van 2 schatten van jongens. Zij inspireren mij elke dag weer.
Ik ben hooggevoelig, heldervoelend, helderwetend en vertrouw voor 100% op mijn intuïtie. Ik volg graag mijn eigen pad en inspireer anderen, omdat ook te doen.
Ik mag met mijn handen universele en helende liefdesenergie doorgeven, die jou brengt wat jij op dat moment aan heling nodig hebt.
En naast bezig zijn met bewustwording en boodschappen mogen ontvangen van de engelen en mijn gidsen en deze ook doorgeven, ben ik ook heel nuchter.
Ik hou van lekker bezig zijn op de boerderij, met de paardjes en wandelen. En op zijn tijd af spreken met vriendinnen, lekker uit eten, dansen en muziek luisteren.

Voornamelijk ben ik te vinden in het bewustzijnscentrum Vanuit Hart&Ziel en ik doe mijn werk met veel plezier en liefde.
Ik vind het heerlijk om te creëren, te mediteren en visualiseren en mijn kennis te delen.

Als ik mijn aanpak mag omschrijven dan werk ik vanuit een bepaald basisvertrouwen in mezelf en kijk ik naar iedereen vol liefde, respect en zonder oordeel.
Ik zie jou en je mag volledig zijn wie je bent, jezelf. Daarnaast kan ik liefdevol confronterend zijn, jou de spiegel voor houden die je nodig hebt.
Graag loop ik een stukje met je mee, maar de uitdaging vind ik om jou de handvatten te geven om het zelf te gaan doen.
Dat is ook de insteek van alles wat we aanbieden, want uiteindelijk is het ook de bedoeling dat je weer op je eigen benen kan staan en je eigen leven kan gaan vormgeven of te wel creëren.
En daar ondersteun ik je dan ook graag bij, vanuit mijn eigen kennis en ervaringen. Hierover kun je meer lezen in mijn blogs.

Ik werk graag vanuit vertrouwen en geloof dat we alles komt zoals het komt, en dat we daar op mogen meevaren. En er op mogen vertrouwen dat we krijgen wat we nodig hebben om onze lessen te leren, om weer krachtiger, vanuit ons eigen licht, onze kern in het leven te kunnen gaan staan. Niet altijd makkelijk, weet ik uit ervaring, maar wel heel mooi als je daar uiteindelijk bent. Als je kan zeggen Ja, ik ben gelukkig! En geniet volop van mijn leven!
Daarnaast ben ik heel praktisch, want alleen met geloof en vertrouwen kom je er niet. Soms moet je ook je schouders er onderzetten en orde op zaken stellen. Knopen doorhakken en de verantwoording gaan nemen voor je eigen leven.

Ik geloof dat we allemaal licht en liefde zijn en van nature ons laten leiden door ons gevoel en intuïtie. Alleen dat ben je ergens kwijt geraakt, ook door de veeleisende en prestatiegerichte maatschappij.
En ben je misschien wel een leven gaan leiden wat niet van jou is of waar je niet voor de volle 100% voor hebt gekozen, omdat je dacht dat het niet anders kan.
Ik ondersteun je door middel van mijn stem, handen, meditatie- en visualisatie-oefeningen door je mee op reis te nemen naar binnen, om tot rust te komen en je bewust te maken van je eigen innerlijke patronen en maar ook je krachten. En moedig je aan om daarna jou leven te gaan leven, te gaan genieten.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Bewustwordingsdag Ik & mijn Hooggevoeligheid.

27-10-2018

Nadat ik mij en mijn dochter via internet had aangemeld voor de cursus zijn we afgelopen zaterdag afgereisd naar het bewustwordingscentrum en zorgboerderij Hart&Ziel.
Het voelde meteen goed. Het zag er prachtig uit en we genoten van de mooie natuur om ons heen.

Kirstie: je hebt ons voor één dag mee genomen in jou wereld en dat voelde heel goed. Je liefde, je warmte was heel oprecht. Jouw stem zorgde ervoor dat mijn dochter en ik helemaal tot rust kwamen. Er was veel tijd voor persoonlijke gesprekken, daardoor kregen we nog meer respect voor wat ze allemaal doet!
Ook mijn dochter van 8 jaar vond het heel fijn. Kirstie heeft me geleerd hoe ik de spanningen bij mijn dochter kan wegnemen en dat zij de persoon is die mag aangeven wat fijn is of niet. En dat hooggevoelig zijn niet erg is, dat het juist heel mooi is, als je maar weet hoe je ermee om moet gaan. Ze heeft mijn dochter, door op een positieve manier iets uit te leggen weer wat zelfvertrouwen gegeven.
Bedankt voor de fijne dag, de mooie oefeningen, de fijne rustmomenten, de goed verzorgde lunch en de fijne gesprekken die we hebben gehad. (Esther)

Stilte dag

23-11-2018

Het was een hele mooie dag. Ik heb er het hele weekend op kunnen teren. Een heel bijzondere ervaring voor mij om zo lang in de ZEN modes te blijven.
Ik heb daarna 3 hele mooie dagen gehad (weekend). Ik heb precies gedaan wat IK wilde. Hoe fijn is dat! Ik kan me de tijd niet heugen dat ik dat gezegd heb.
Het is een eye opener om dit veel vaker te gaan doen. (anoniem)

Wil je meer informatie of wil jij je opgeven voor één van de bovenstaande bewustwordingsdagen?
Vul dan het onderstaande contactformulier in. (Let op: mocht je met een hotmail-account mailen en geen reactie terug ontvangen, kijk dan in je spam en markeer ons email-adres als veilig)

Vraag over:

Naam (verplicht veld)

Emailadres (verplicht veld)

Telefoonnummer (verplicht veld)

Schrijf me in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste blogs en ons aanbod!

Bericht

Kosten en locatie

Deelnemen aan een bewustwordingsdag

Ik & mijn Hooggevoeligheid  €75,- incl. lunch en de meditaties uitgewerkt op papier voor 2 personen
Ik & de stilte                              €50,- incl. lunch per persoon

Betaling graag bij aanvang.

Heibloemdijk 1
5688 JV
Oirschot

X