fbpx skip to Main Content
Zorgboerderij en Bewustzijnscentrum Vanuit Hart&Ziel
Heibloemdijk 1, 5688 JV, Oirschot 0657346257

Individuele coaching

1 op 1 coachingstraject op maat! Jij staat als individu centraal en samen gaan we kijken hoe jij in balans kan komen. Dit doen we door middel van healing, reading, visualisatie, paardencoaching etc. Lees snel verder voor meer info!

Cursus Bewust Jezelf ZIJN

Wil jij meer in contact komen met jouw gevoel, intuïtie en je innerlijke wijsheid? Jou universele liefdes-energie weer gaan laten stromen? Heb jij altijd al het gevoel gehad dat er meer is, maar kon je het niet omvatten of omschrijven?En wil jij kennismaken met wat dat ‘meer’is?  En toch met beide benen op de grond blijven staan? Volg dan de Cursus Bewust Jezelf ZIJN.

Retraite

Bij een retraite zetten we de automatische piloot even af en trekken we ons terug in stilte en rust. We maken bijvoorbeeld gebruik van (loop) meditatie, samen zijn, paarden, healing en reading. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder en kijk in onze agenda voor data.

Professioneel Healen

Wil je een verder met Healen en het professioneel in gaan zetten. Heb je al reiki of een andere healingsvorm gedaan en wil je nieuwe handvatten en samen met gelijkgestemde verder groeien.
Dat kan met Professioneel Healen!

>
X