fbpx

Intuïtie Coach

Laat de natuurlijke healer en reader in jou ontwaken

Coach mensen en kinderen vanuit jou intuïtie,
breng ze weer thuis bij zichzelf en maak het verschil.
Je intuïtie geeft jou alle antwoorden die je nodig hebt
en wijst je de weg. 

Wordt Intuïtie Coach, verander je leven en dat van een ander !

Tijdens de cursus tot Intuïtie coach ga je een reis maken naar jezelf.  Je gaat op zoek naar jouw intuïtie, je eigen wijsheid en de natuurlijke healer en reader die in jou zit.
Maar ook naar jouw blokkades en oude patronen / overtuigingen om deze te doorbreken en op te ruimen, ​zodat jij de Intuitie Coach kan worden die jij wilt zijn.
En dan weet je ook uit eigen ervaring hoe de reis naar jezelf kan helpen om los te komen van lichamelijke -, emotionele - en spanningsklachten.

Want je kunt een ander niet iets meegeven, wat je zelf niet voorgeleefd hebt. 

Je gaat het licht in jezelf ontdekken en wordt bewust van wie jij in werkelijkheid bent.

Je gaat erachter komen wat jij te vertellen en te brengen hebt aan de volwassenen en kinderen op deze wereld. 
Je komt erachter wat jouw verhaal is en hoe je anderen hiermee mag inspireren. 
Je gaat zelf voelen welke doelgroep bij jou past en wie jij kan en mag gaan helpen.
Als coach, healer, reader of opsteller. 

​Je kan Intuïtief kindercoach worden of je gaat volwassenen coachen gericht op een specifieke doelgroep waar jij aantrekkingskracht bij voelt, of waar jouw ervaring, passie of interesse ligt.

Wanneer jij in verbinding bent met jezelf, met je eigen licht en wijsheid, dan kun je alles doen wat jij wilt doen. 
Want dan laat jij je leiden door je gevoel en doe je dat  waarvoor je op aarde bent.
Dit gaat vanzelf, al die kennis en wijsheid die daarvoor nodig is, zit al in jou.
Het is er al. Het hoeft er alleen nog maar uit te komen. 


Alles zit al in jou, je hoeft het alleen maar te laten ontwaken

Wat maakt jou als Intuïtie Coach zo uniek

Als Intuïtie coach werk je niet alleen vanuit wat jij geleerd hebt uit boeken, maar ook vanuit de kennis, je 'eigen wijsheid', die jij al in je hebt zitten. In jezelf en in jouw bron, waar je contact mee kan maken.

Je verbindt lichaam, ziel en geest en je gaat kijken op alle niveau's. Zowel fysiek (je lichaam), emotioneel (gevoelens), mentaal (gedachten, overtuigingen), energetisch (energie), spiritueel (zingeving, doe jij waar voor je op wereld bent. Volg je je hart en je missie)

Je gaat coachen op een diepere laag, onder andere door middel van je intuïtie, healing, reading, chakra's, lichaamswerk en opstellingen.

Je legt snel de vinger op de juiste plek. Doordat je doorkrijgt wat je mag zeggen of doen vanuit je intuïtie, je verbinding met de bron, het universum en je gidsen.
Daardoor zeg jij de juiste woorden die mensen diep van binnen raken, inzichten geeft en/of  kan confronteren, waardoor ze dichter bij zichzelf en hun gevoel kunnen komen. 
Of jij legt je hand op de juiste plekken neer, waardoor energie weer los komt en kan gaan stromen.  

Hun pantser zakt en ze durven kwetsbaar te zijn. De emoties weer te voelen die in hun lichaam vast zijn gaan zitten. 
Pijn en spanningen mogen verdwijnen en er komt ruimte voor wie de persoon in wezen is. En dan ben je vaak bij de kern van het probleem.

Het is elke keer weer zo mooi wat er mag gebeuren en elke keer weer net even anders.  

Pure liefde stroomt als je volledig durft te vertrouwen op de begeleiding vanuit het universum. 

Wat anderen zeggen

Linda - Intuïtie Coach

Iets meer dan een jaar geleden was ik 'het' kwijt, 't leven, de liefde, de passie, de wil... het was geen leven, het was iedere dag overleven.


Toen kwam ik door sturing van de engelen en het universum terecht op deze liefdevolle plek, die mijn redding is geworden.


Ik ben hier in een jaar tijd letterlijk en figuurlijk opnieuw geboren. Ik heb leren lopen op mijn nieuwe benen en de oude los gelaten. Het leven weer leren kennen zoals het in de essentie hoort te zijn.


Ik heb mijn innerlijke kind mogen omarmen, geruststellen en aan de hand mogen nemen, in deze nieuwe maar oh zoveel fijnere wereld dan voorheen. De schijnwereld, met doen als alsof, pleasen en presteren omdat het anders nooit goed genoeg was.... voor mezelf, heb ik achter me kunnen laten.


Mijn leven is nu mooi, fijn en meestal gelukkig en dat is helemaal goed, ik ben goed, precies zoals ik ben.Dit had ik voor 'Hart&Ziel' niet durven dromen.Ik vind het spannend om mijn vleugels uit te slaan... al weet ik dat ik het best wel kan. Maar het voelt zo veilig en geborgen.


Lieve, mooie, gekke, grappige, warme Kirstie, je weet dat ik je heel dankbaar ben.En daarbij alle geweldige mensen met wie ik deze bijzondere reis heb mogen bewandelen.


Heel veel liefs en dikke knuffels van Linda

Silvia - Intuïtie Coach

In januari begonnen met de cursus bewust jezelf zijn. Heel bijzonder wat daar al allemaal mocht gebeuren. Toen het afgelopen was smaakte het zeker naar meer.


Ik heb niet lang nagedacht, want ik VOELDE dat ik nog een cursus wilde gaan doen, de cursus tot Intuïtie coach. Ook spannend…wat zal er allemaal gebeuren. En healen en readen… Ik zal wel een van de weinigen zijn die dit niet kan DACHT ik. Dit hersenspinsel weerhield me er niet van om toch te starten, ik was benieuwd, leergierig en ook nieuwsgierig!


Nu zijn we een klein jaar verder. En jeetje wat een processen hebben we ieder doorgemaakt. Zo bijzonder, zo heftig soms ook maar zo gaaf dit samen te mogen doen!


Het meest merk ik dat ik in mijn kracht sta. Ik ben wie ik ben en dat is oké. Vrolijker ook, minder snel somber op de een of andere manier. Geleerd, maar vooral ook gevoeld dat voor mij vertrouwen en loslaten toverwoorden zijn die veel goeds brengen ook al is het niet gemakkelijk.


Bovenal voel ik me verwonderd over mijn eigen kunnen. Er is wel eens tegen me gezegd dat ik “iets met mijn handen” zou kunnen. Hier heb ik altijd hoop op gehad maar kan soms nog niet geloven dat het ook echt zo is. Ik heb GEVOELD en ervaren dat ik het wel kan.

Zo dankbaar voor deze mooie reis naar mezelf als Intuïtie Coach.


Liefs Silvia

Na het volgen van de cursus:

Ben je dichterbij jezelf 

Je maakt een innerlijke reis naar jezelf door je chakra’s. Tijdens deze chakra-reis leer jij je eigen blokkades en overtuigingen die jou in de weg staan op te ruimen.   

Hierdoor ontstaat ruimte om voluit te leven, bewuster en meer vanuit gemak en plezier. Je zult vanzelf merken dat als je dingen gaat doen waar je blij van wordt, dat je gaat leven vanuit Hart&Ziel.

Kun jij je healen, readen & opstellen

Door de reis naar jezelf, spreek jij je zelfhelend vermogen weer aan. De natuurlijker healer en reader in jou komt weer naar boven. Je leert dus hoe jij jezelf kan healen en readen, maar ook anderen.

Je leert gezinsopstellingen uitvoeren, maar ook leer je anderen luisteren naar hun lichaam en de boodschap achter hun klacht.

Je zet je intuïtie in als wegwijzer in je leven en als coach

Als je eenmaal in verbinding bent met je intuïtie, bron, het universum en je gidsen dan weet je precies wat je kan inzetten tijdens je coaching.

De antwoorden en handelingen die e ander nodig hebben ontstaan vanzelf. Je gaat luisteren naar je innerlijke stem en je eigen wijsheid. Kortom: Je wordt de beste coach ever. 

Het onderstaande komt ook aan bod:

Intuïtie Coach
 • Je eigen plekje innemen, liefde voor jezelf voelen en gaan staan voor wie je bent
 • Aarden en je energie systeem schoonhouden
 • Een positieve mindset creëren door te werken met je gedachten kracht en affirmaties 
 • Je gaat ontdekken wat jouw eigen wijsheid en kracht is. Jouw licht mag weer gaan stralen.
 • Je gaat ontdekken hoe je alles kan integreren in je leven en werk. We kijken hoe je dat kan doen en wat daarvoor nodig is. Hoe kan jij je boodschap verspreiden op jouw manier.
 • We gaan kijken wat voor coach jij wilt zijn en voor wie. Hoe kun je een eigen praktijkje opzetten en er voor zorgen dat je praktijkje gaat lopen. Wat komt er bij kijken en wat zijn de valkuilen. 
 • Er komen diverse onderwerpen aanbod, zodat jij kan voelen welke vormen van werken bij jou past. Vormen van coaching, meditatie, opstellingen, lichaamswerk en het inzetten van edelstenen komen aanbod. Dit leer je niet vanuit aangeleerde handelingen, we doen alles vanuit onze intuïtie. Er wordt een basis aangelegd en vanuit daar ga jij je eigen weg en manier vinden.

Het gezicht van bewustzijnscentrum 

Vanuit Hart&Ziel


Kirstie Neggers - Rijnen

Hoi! Ik ben Kirstie, en ik bewandel graag samen met jou de weg naar jezelf..
Zelf heb ik ook een heel pad bewandeld naar mezelf, met vallen en opstaan. Van de grootste piekeraar, altijd maar doorgaan, mezelf 2x flink voorbij gelopen en thuis gezeten met lichamelijke-, emotionele- en spanningsklachten naar een vrij mens.  Het heeft me iets heel moois op geleverd. Dat ik nu kan ZIJN wie ik ben.


Naar eigen ervaring kan ik zeggen, als je innerlijke wereld verandert, je buitenwereld vanzelf met je mee verandert. En andersom geldt het ook.
De buitenwereld is een spiegel van je innerlijk wereld. Wil je verandering?
Stop dan met het zoeken naar antwoorden buiten jezelf. Ga naar binnen en ontdek dat alle antwoorden die je nodig hebt in jou zitten. En heel jezelf!


Ik volg ik graag mijn eigen pad en inspireer anderen, omdat ook te doen. Leven en werken vanuit vertrouwen en geloof dat we alles komt zoals het komt, en dat we daar op mogen meevaren is mijn basis.


Een reis door je chakra's in combinatie met Healing, Reading en Opstellingswerk is een geweldige methode om je binnenwereld te verkennen en je zelf helend vermogen (weer) aan te zetten. Om je te ondersteunen bij geestelijke en emotionele processen waar je inzit.
Je hoeft alleen maar aanwezig te zijn bij jezelf. En niet teveel je best doen, het is al goed. Jij bent al helemaal oké!


Ik zie jou, zonder oordeel en je mag volledig zijn wie je bent, jezelf. Daarnaast kan ik liefdevol confronterend zijn, jou de spiegel voor houden die je nodig hebt.

Praktisch werken vind ik ook belangrijk, want alleen met geloof en vertrouwen kom je er niet. Soms moet je ook je schouders er onderzetten en orde op zaken stellen. Knopen doorhakken en de verantwoording gaan nemen voor je eigen leven.

Zodat je kan zeggen: "Ja, ik ben gelukkig! En geniet volop van mijn leven!"


In verbinding zijn met mezelf en de natuurlijke healer en reader in  mij heeft mijn (gezins)leven enorm veranderd. En niet alleen bij mij, maar ook bij de vele cursisten die de reis samen met mij gemaakt hebben. Iedereen kan het, echt waar.

voor wie

 • Je bent een coach en je wilt meer vanuit je intuïtie werken en Healing, Reading en Lichaams- en opstellingswerk toevoegen aan je huidige aanbod. 
 •  Of je wilt het roer omgooien en als coach kinderen en/of volwassenen begeleiden door middel van Healing, Reading en Lichaams- en opstellingswerk.
 • Of er is al vaker gezegd dat je intuïtieve gaven hebt en je bent er nu klaar voor mo er iets mee te doen.
 • Je bent bereid om er voor de volle 100% ervoor te gaan en thuis te oefenen. Dat je de intentie hebt om echt als Intuïtie Coach aan de slag te gaan.

Locatie, data & kosten

De cursus wordt gegeven bij Bewustzijnscentrum Vanuit Hart&ziel. 
Heibloemdijk 1, 5688 JV in Oirschot.

De groepsgrootte bestaat uit maximaal 8 personen.
De cursus bestaat uit 9 vrijdagen en zaterdagen van 9.30 uur tot 16.00 uur, op de volgende data:

28/29 aug
25/26 sept
9/10 okt
20/21 nov
18/19 dec
22/23 jan
19/20 febr
19/20 mrt
16/17 april

Praktisch:
Eenvoudige lunch is inbegrepen, bestaande uit (spelt)brood, (spelt)crackers, Griekse yoghurt, (zoet)beleg, rucola, sla, komkommer en een eitje. Koffie, thee en melk zijn ook inbegrepen. Daarnaast is overnachting en ontbijt mogelijk voor 25 euro per nacht. Er zijn vijf tweepersoonskamers.

Cursus tot Intuïtie Coach

Bestaande uit:

 • 3 lesdagen: chakra's healing door oefeningen en meditaties bij jezelf
 • 2 lesdagen: Basis Healen
 • 2 lesdagen: Basis Readen
 • 2 lesdagen: Intuïtieve opstellingen, voor jezelf leer je vertrouwen op je intuïtie en wat jij voelt, dit ook uit te spreken, eigen plekje innemen. Hiervoor dien je de controle los te laten. Alle thema's van de chakra's komen hier aanbod en kun je op dieper niveaus Healen en openen.
 • 1 lesdag: Werken met Gezinsopstelling
 • 1 op 1 Intuïtieve coachingssessie met Kirstie van 2 uur
 • 2x half uur telefonisch contact voor mini Reading of om te sparren
 • Online Facebook Marketing training


En 8 verdieping- en oefendagen:

 • 2 dagen: Readen en Healen op o.a de thema's van de chakra's, je intuïtie, vorig levens, relatie.
 • 2 dagen: Intuïtieve en Gezinsopstellingen
 • 2 dagen: Lichaamswerk gericht op lichamelijke klachten en hun boodschap
 • 2 dagen: In praktijk, hoe ga je nu aan de slag en oefenen op mensen van buitenaf
 • Certificaat uitreiking op de laatste dag, mits je in totaal 20 oefensessies hebt uitgevoerd en jij en ik er samen over eens zijn dat jij er klaar voor bent om een Intuïtie Coach te zijn.  

Bonus:

 • Online training: Thuiskomen bij jezelf via je chakra's t.w.v. €89,-
 • Krijg toegang tot de besloten Facebook groep Thuiskomen bij Jezelf waarin jij al je vragen mag stellen, deze zullen zo snel mogelijk beantwoord worden. Je krijgt hierdoor extra begeleiding en coaching na de cursus, t.w.v. €89,-

Cursus tot Intuïtie Coach nu voor


 2057.00


Betaling in termijnen is mogelijk

Wordt jij Intuïtie Coach? 


Vul de onderstaande gegevens in om je op te geven of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 
Tip: Geen e-mail ontvangen? Controleer je spam.

Vanuit Hart&Ziel
Heibloemdijk 1

5688 JV Oirschot

0657346257

Algemene voorwaarden
Privacy beleid

>