fbpx skip to Main Content
Zorgboerderij en Bewustzijnscentrum Vanuit Hart&Ziel
Heibloemdijk 1, 5688 JV, Oirschot 0657346257
[vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces” css=”.vc_custom_1527671505206{padding-top: 130px !important;padding-bottom: 100px !important;background-image: url(https://vanuit-hartenziel.nl/wp-content/uploads/2018/04/READING.jpg?id=1280) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}” el_class=”banner”][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Reading, oftewel een afstemming op jou energieveld.

Een Reading is een lezing van jou energiesysteem. Dat gebeurt aan de hand van een afstemming op jouw chakra’s, je aura en je energieveld.
Er wordt benoemd wat we voelen en zien bij jou in het moment, als wij ons op je afstemmen. Het kan zowel face to face als op afstand.

Waarom een Reading?

Een Reading geeft inzichten hoe jij op dit moment in je leven staat en waarom je dingen doet zoals je ze doet.
Wat belemmert jou om het anders te doen en wat heb je nodig om het patroon te doorbreken?
Maar je kunt ook vragen hebben over diverse problemen waar je tegen aan loopt met bijvoorbeeld je kinderen, je relatie, je werk, je gezondheid, over de stappen die je wil zetten om je droom/hart te volgen. Wij stemmen dan af op jou energieveld, onze gidsen en ontvangen wat wij mogen ontvangen over de vraag/vragen die je stelt.

Vragen die vaak gesteld worden zijn:      

“Mijn baby huilt voortdurend en niets helpt, waar kan dit door komen?”
“Ik heb het gevoel dat mijn overleden vader bij mij is, klopt dit?”
“Ik voel dat ik een bepaalde richting op mag, maar ik weet niet welke.”
“Het loopt niet lekker in mijn gezin, waar komt dit door?”
“Ik blijf steeds tegen het zelfde aanlopen, waarom?”
“Ik ben altijd moe, waardoor verlies ik energie?”
“Ik trek steeds de ‘verkeerde’ mannen aan, hoe komt dit?”
“Mijn kind zit niet lekker in zijn vel, waar komt dit vandaan en wat kan ik er aan doen?”

Tijdens…

Je zit tegen over elkaar. Tijdens de Reading mag je vragen stellen of je luistert gewoon naar wat de reader zegt.
Een Reading is altijd zonder oordeel en vaak krijgt de reader ook handvaten door die aansluiten bij jouw thema en jouw ondersteuning bieden in het proces waarin je zit.

Het kan zijn dat we in contact komen met spirits of overleden mensen, die maken zich soms aan ons kenbaar om een boodschap door te geven.

Het kan ook gebeuren dat je los mag laten wat je niet meer nodig hebt. Zoals oude energie of energie die niet van jou is.

Reading bij baby’s en kinderen

Ook kan er een Reading gedaan worden op de energie van je baby of kind als je bijvoorbeeld vast loopt en niet weet wat het gedrag van je baby of je kind betekent.
Waarom slaapt het niet door, waarom huilt het zo veel of waarom is het zo vaak boos. Of waar komt de onzekerheid vandaan. Alle vragen kunnen in principe gesteld worden.

Dit gebeurt vaak op afstand, met toestemming van de ouders.
Het kan ook in aanwezigheid van één van de ouders. Als de reading op afstand wordt gedaan, dan hebben we de naam, foto en geboortedatum van degene nodig waar we de Reading bij doen.

Investering

Een Reading is een uitgebreide afstemming op jou en je gehele energieveld, incl aura en chakra’s en duurt een uur tot anderhalf uur. Deze vindt live plaats vindt op het bewustzijnscentrum Hart&Ziel. Investering is  55 euro, inclusief 21% BTW.

Persoonlijke boodschap is een korte afstemming op afstand en dan wordt er naar 1 a 2 specifiek vragen gekeken en deze boodschap krijg je via de mail naar je toegestuurd.
Investering is 35 euro, inclusief 21% BTW.

Recensies

🔹️Ik ben echt even sprakeloos en schiet er vol van want het klopt helemaal! Hanneke

🔹️Een hele mooie Reading gewonnen en door Kirstie ontvangen. Het was heel bijzonder. Ik heb bevestigingen gekregen en ben met mooie handvatten naar huis gegaan waar ik mee aan de slag kan. Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar antwoorden of naar bevestigingen om hier een afspraak te maken! Ik heb ervan geleerd en genoten! Marieke

 [/vc_column_text][vc_column_text]

Contactformulier

Wil jij een reading of een persoonlijke boodschap? Vul dan het onderstaande contactformulier in.

(Let op: mocht je met een hotmail-account mailen en geen reactie terug ontvangen, kijk dan in je spam en markeer ons email-adres als veilig)[/vc_column_text][contact-form-7 id=”3210″][/vc_column][/vc_row]

>