fbpx

Cursus Bewust jezelf ZIJN

Een 6-daagse Reis door je Chakra's naar Jezelf

Thuiskomen bij jezelf en je intuïtie, voor meer inzicht in jezelf aan de hand van de chakra's en hun thema's. Ruim oude patronen en blokkades op en wordt de beste versie van jezelf, voor jou zelf.

Chakra's in balans, jij in balans!

Vele herkennen het wel, dat je soms even met de handen in het haar zit en niets van jezelf begrijpt. Soms lijkt het alsof je niet thuishoort op deze wereld.


Je emoties en gedachten hebben vaak de overhand. 
Je hoofd blijft vol, je lichaam is moe of je hebt pijnklachten en je komt er niet van af.


Je wilt wel anders en je hebt al van alles geprobeerd, maar het lijkt niet te lukken.

Je voelt van alles, maar je kan het niet plaatsen. Is het van jezelf of van anderen? Je weet dingen die je niet kan weten? Is het je hoofd of je intuïtie, je gevoel of je helderweten?


Diep in je hart weet of voel je dat er iets meer is, maar je durft nog niet 100% daar in te geloven.


Je wordt geleefd, door alles wat je moet en door alle eisen waar je aan moet voldoen, van jezelf, anderen en de maatschappij.  Je voelt je anders dan anderen en je zet je zelf vaak op de laatste plaats. Liefde voor jezelf is ver te zoeken.

Maar dit hoeft niet voor altijd zo te zijn. Leer jezelf begrijpen. Kom thuis bij jezelf. 

chakra kleuren

Leer je chakra's healen en readen in een 6-daagse cursus

We gaan aan de slag met de thema's van de chakra's onder andere door visualisatie- en meditatie oefeningen, praktische oefeningen en zelf-healing.


Met het 1e chakra gaan we aan de slag met de thema's: basisveiligheid, eigen plekje innemen en je aura.

Met het 2e chakra gaan we aan de slag met de thema's: het innerlijke kind, emoties, zelfwaardering, mannelijke en vrouwelijke energie, je verlangen en passie.

Met het 3e chakra gaan we aan de slag met de thema's: controle en de energie van moeten & mogen

Met het 4e chakra gaan we aan de slag met de thema's: liefde voor jezelf

Met het 5e chakra gaan we aan de slag met de thema's: communicatie, uitspreken van je gevoel en gedachten

Met het 6e chakra gaan we aan de slag met de thema's:gedachten kracht, helderziendheid, helderweten en intuïtie

Met het 7e chakra gaan we aan de slag met de thema's: je verbinding met het universum en je eigen innerlijke wijsheid

Ruim oude overtuigingen, patronen en blokkades op en wordt de beste versie van jezelf.

Na het volgen van de cursus:

Ben je dichterbij jezelf 

Je hebt de focus meer op jezelf gericht dan op anderen, waardoor jouw licht meer gaat stralen. Je staat met meer kracht, liefde en (zelf)vertrouwen in het leven. Daardoor heb je minder last van energieën/prikkels om je heen.
Dit zal ook ten goede komen binnen je gezin en relatie.

Kun jij je chakra's healen en readen

Je hebt kennis van je energiesysteem, chakra’s en aura en hoe je dit in kan zetten in je dagelijks leven. Je krijgt inzichten in jou chakra’s per thema. Als er een disbalans is, heb je handvaten om deze weer in balans te brengen en te houden door zelf heling.

Je vertrouwt meer op je gevoel en intuïtie

Je gaat een proces met jezelf aan en komt weer in contact met jouw hart, intuïtie, je eigen helende vermogens en je innerlijke wijsheid. Je gaat weer luisteren naar je innerlijke stem in plaats van wat anderen zeggen.

Het onderstaande komt ook aan bod:

 • Je eigen plekje innemen en gaan staan voor wie je bent
 • Aarden en je energie systeem schoonhouden
 • Liefde voor jezelf laten stromen en voelen
 • Een positieve mindset creëren door te werken met je gedachten kracht en affirmaties
 • Het uitspreken van je eigen waarheid en gevoel
 • Krijg inzichten in jouw overtuigingen, gedachten en patronen en doorbreek ze, jij gaat kiezen waarin je gelooft
 • Leer (weer) vertrouwen op jouw gevoel, intuïtie en je eigen wijsheid, want die weten wat goed voor je is

Het gezicht van bewustzijnscentrum 

Vanuit Hart&Ziel


Kirstie Neggers - Rijnen

Hoi! Ik ben Kirstie, en ik bewandel graag samen met jou de weg naar jezelf..
Zelf heb ik ook een heel pad bewandeld naar mezelf, met vallen en opstaan. Van de grootste piekeraar, altijd maar doorgaan, mezelf 2x flink voorbij gelopen en thuis gezeten met lichamelijke-, emotionele- en spanningsklachten naar een vrij mens.  Het heeft me iets heel moois op geleverd. Dat ik nu kan ZIJN wie ik ben.


Naar eigen ervaring kan ik zeggen, als je innerlijke wereld verandert, je buitenwereld vanzelf met je mee verandert. En andersom geldt het ook.
De buitenwereld is een spiegel van je innerlijk wereld. Wil je verandering?
Stop dan met het zoeken naar antwoorden buiten jezelf. Ga naar binnen en ontdek dat alle antwoorden die je nodig hebt in jou zitten. En heel jezelf!


Ik volg ik graag mijn eigen pad en inspireer anderen, omdat ook te doen. Leven en werken vanuit vertrouwen en geloof dat we alles komt zoals het komt, en dat we daar op mogen meevaren is mijn basis.


Een reis door je chakra's is een geweldige methode om je binnenwereld te verkennen en je zelf helend vermogen (weer) aan te zetten. Om je te ondersteunen bij geestelijke en emotionele processen waar je inzit.
Je hoeft alleen maar aanwezig te zijn bij jezelf. En niet teveel je best doen, het is al goed. Jij bent al helemaal oke!


Ik zie jou, zonder oordeel en je mag volledig zijn wie je bent, jezelf. Daarnaast kan ik liefdevol confronterend zijn, jou de spiegel voor houden die je nodig hebt.

Praktisch werken vind ik ook belangrijk, want alleen met geloof en vertrouwen kom je er niet. Soms moet je ook je schouders er onderzetten en orde op zaken stellen. Knopen doorhakken en de verantwoording gaan nemen voor je eigen leven.

Zodat je kan zeggen: "Ja, ik ben gelukkig! En geniet volop van mijn leven!"


In verbinding zijn met mezelf en mijn chakra's heeft mijn leven enorm veranderd. En niet alleen bij mij, maar ook bij de vele cursisten die de reis door de chakra's samen met mij gemaakt hebben.

Zij gingen jou al voor:

Locatie en data

De cursus wordt gegeven bij Bewustzijnscentrum Vanuit Hart&ziel. 
Heibloemdijk 1, 5688 JV in Oirschot.

De cursusdagen zijn altijd op vrijdag van 9.30 uur tot 16.00 uur, op de volgende data:
5 juni
12 juni
19 juni
26 juni
3 juli
10 juli

Cursus Bewust jezelf ZIJN

Een 6-daagse Reis door je Chakra's naar Jezelf

 • Kom thuis bij jezelf
 • Je eigen chakra's healen en readen
 • Leer (weer) vertrouwen op jouw gevoel, intuïtie en je eigen wijsheid
 • Krijg inzicht in je overtuigingen, gedachten en patronen en doorbreek ze 
 • Stroom en voel liefde voor jezelf

Bonus:

 • GRATIS chakra reading van 30 minuten als je voor 1-4-2020 opgeeft. 
 • Krijg toegang tot de besloten Facebook groep Thuiskomen bij Jezelf waarin jij al je vragen mag stellen. Een plek voor gelijkgestemde en waarin ik je blijf coachen en inspireren. 

Nu voor € 605,- 

​“

Jolanda - Cursist Bewust jezelf ZIJN

Kirstie kwam niet toevallig in mijn leven…het heeft zo moeten zijn!! Al een tijdje zat ik niet lekker, veel onrust, stress op mijn werk, angst, veel nare gebeurtenissen in een paar jaar tijd, de overgang, midlife…. met het gevolg dat mijn lichaam schreeuwde om gehoord te worden en dat ik dit serieus moest nemen. Mijn eerste kennismaking was een stilte weekend, een hele bijzondere ervaring met veel mooie mensen en in het bijzonder Kirstie. Er kwam veel in me los en dat was nodig!!


Ik wist zeker dat Kirstie mij verder kon helpen op mijn weg naar rust, inzicht, herstel, geluk…..
Na dit weekend heb ik individuele coaching ontvangen van Kirstie, healings, readings, familieopstelling, één voor één bijzondere ervaringen!! Altijd in overleg en op mijn tempo.


Daarna cursus “bewust jezelf zijn” gevolgd en wat heeft me dat veel gebracht!! Zo intens om met een kleine groep bij elkaar te leren healen, geheald te worden, maar ook om jezelf te kunnen healen. De innerlijke reis aangaan met jezelf, prachtig.


Kirstie, je bent een mooi, puur mensen-mens. Je straalt zoveel rust en bezieling uit. Je hebt een breed inzicht in het ZIJN, onze chakra’s, energieën, zelfliefde….ik ben heel blij dat jij op mijn pad bent gekomen!!


Liefs Jolanda

Linda - Cursist Bewust jezelf ZIJN

Ik voel me fijn, geborgen, welkom en veilig op de boerderij van Kirstie. Ik ervaar het iedere keer weer als een warm deken. Aangezien je toch wel een spiegel voor krijgt en wat stukken te helen hebt ( in mijn geval dan), dan is het wel prettig als het goed voelt en je de tijd krijgt om met jezelf aan de slag de gaan.
Kirstie begeleid dit goed en als er meer persoonlijke aandacht nodig is, pakt ze je een op een. Dit voelt ze haarfijn aan.


Ook bijzonder is dat er geen ‘echt’ programma / planning is. Maar dit mag ontstaan, precies zoals past bij de groep op dat moment.
We hebben heerlijk de slappe lach gehad, gedanst totdat de batterij weer opgeladen was, rustige meditaties gedaan als de energie bijna door het dak ging en zeker ook diepgaande gesprekken gevoerd. Ik heb de groep samenstelling als zeer prettig, warm en liefdevol ervaren. En bij iedereen krijg je weer een andere ‘match’ ofwel spiegel te zien. Zo zie je maar dat iedereen op je pad komt voor een reden.


Ik ben vooral weer bij mezelf gekomen. Klinkt cliché, maar door mezelf als een ui af te pellen, het oud zeer wat er zat en alle vast geroeste overtuigingen en patronen doorbreken en op te ruimen, is er weer ruimte voor mijn echte ikke gekomen. Wie ik in basis ben. Dit voelt als een enorme opluchting. Er is een last van mijn schouders. Hierdoor kan ik weer in mijn kracht staan.
Kan ik weer luisteren naar mijn intuïtie en voelen wat ik mag voelen.
X Linda

Cursus Bewust jezelf ZIJN

Een 6-daagse Reis door je Chakra's naar Jezelf

 • Kom thuis bij jezelf
 • Je eigen chakra's healen en readen
 • Leer (weer) vertrouwen op jouw gevoel, intuïtie en je eigen wijsheid
 • Krijg inzicht in je overtuigingen, gedachten en patronen en doorbreek ze 
 • Stroom en voel liefde voor jezelf

Bonus:

 • GRATIS chakra reading van 30 minuten als je voor 1-4-2020 opgeeft. 
 • Krijg toegang tot de besloten Facebook groep Thuiskomen bij Jezelf waarin jij al je vragen mag stellen. Je blijft in contact met gelijkgestemde. En ik blijf je inspireren en coachen na het retraite.

Nu voor € 605.00

Ga jij met mij een Reis maken door je Chakra's?


Vul de onderstaande gegevens in om je op te geven of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 
Tip: Geen e-mail ontvangen? Controleer je spam.

Vanuit Hart&Ziel
Heibloemdijk 1

5688 JV Oirschot

Algemene voorwaarden
Privacy beleid

>