fbpx
Zorgboerderij en Bewustzijnscentrum Vanuit Hart&Ziel
Heibloemdijk 1 Oirschot
0657346257

Algemeen

Bewustzijnscentum Vanuit Hart&Ziel in Oirschot wil mensen inspireren en coachen om het anders te doen en te laten zien dat het anders kan. Dat als lichaam, geest en ziel in balans zijn, JIJ zelf je leven kan creëren hoe dat jij wil leven. Gelukkig kan zijn en kan genieten van het leven dat je leeft en niet met minder genoegen hoeft te nemen.

Healing

‘Ik voel me echt rustig’ en ‘Zo ben ontspannen ben ik nog nooit geweest’ zijn uitspraken van personen die een healing hebben ontvangen bij bewustzijnscentrum Hart&Ziel in Oirschot. Wil jij een healing van gediplomeerde ‘healers’? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Reading

Bij een reading stemmen we af op jou energie zodat we jou kunnen lezen. Misschien heb je een vraag of een thema waar je inzichten in wilt hebben of je laat het open en kijkt wat er aangeraakt mag worden. Een reading wordt gedaan door erkende Readers.

Meditatie

Door te mediteren kom je emotioneel in balans, het voorkomt depressies, je slaapt er beter door en zorgt voor een betere concentratie. Wij denken dat mediteren enorm goed is voor de mens. Ga je met ons mee mediteren met de meditatie uurtjes?

Retraite en stilte dagen

Bij een retraite en stilte dag zetten we de automatische piloot even af en trekken we ons terug in stilte en rust. We maken bijvoorbeeld gebruik van (loop) meditatie, samen zijn, paarden, healing en reading. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder en kijk in onze agenda voor data.

X