fbpx

Basiscursus Healen, Readen en Gezinsopstellingen

Voor jou en je gezin

Thuiskomen bij jezelf en je intuïtie. Haal de natuurlijke healer en reader in jezelf naar boven. Leer jezelf kennen, ruim oude overtuigingen, patronen en blokkades op bij jezelf en je gezin. Wordt de beste versie van jezelf. 

Kom weer in verbinding met jezelf en je helende gaven

Wil jij meer gaan opvoeden vanuit je intuïtie en met meer zelfvertrouwen in het opvoeden staan? Meer luisteren naar je eigen innerlijke stem in plaats van wat anderen vinden wat je zou moeten doen? 


Loop het niet helemaal lekker in je gezin? Merk jij dat je kinderen gespannen thuiskomen of gespannen zijn? Wat zich o.a. uit in emotionele klachten, niet lekker in hun vel zitten, slecht slapen, onverklaarbare lichamelijke klachten. Of is je baby onrustig, huilt deze veel en slaapt slecht? Je weet vaak niet wat je moet doen? 


Of ben jij en je kind hoogsensitief waardoor jullie moeite hebben om jezelf staande te houden in de prestatiegerichte maatschappij? Zijn jullie overprikkeld? Worden jullie geleefd door alle eisen waar je aan moet voldoen op school of werk? Voel jij of je kind zich anders dan anderen?


En wil jij daar verandering in? Een meer ontspannen gezinsleven, opvoeden vanuit je gevoel en intuïtie. Met meer kracht en vertrouwen in het leven staan, zowel voor jou als je kind. Door middel van healing ontspanning brengen bij jezelf, partner en je kinderen. En door reading het gedrag van je kind te lezen en te vertalen.


Dan is de basiscursus Healen, Readen en Gezinsopstellingen iets voor jou. 

Hoe mooi zou het zijn als jij jezelf en je gezin kunt healen en readen? 

Leer healen, readen en opstellen voor jou en je gezin

 in een 8-daagse cursus

 • Zelfhealing op je chakra's door middel van visualisaties, praktische oefeningen en meditaties. Op o.a de thema's zelfliefde, eigen plekje innemen op aarde, emoties, innerlijk kind, gedachten kracht, controle, verbinding met je bron, gidsen en je eigenwijsheid.
 • Healen vanuit je gevoel, rust en ontspanning brengen met je handen bij jezelf, kinderen en gezin.
 • Readen, energie lezen bij jezelf, je kinderen of partner waar ze tegen aanlopen. Inzichten geven en tips vanuit je intuïtie om te veranderen. Als kinderen het zelf niet aan kunnen geven of jij of je partner het niet meer weten. 
 • Gezinsopstellingen. Je krijgt inzichten in je patronen binnen je gezin en ruimt energetische blokkades in de familielijn op. Je krijgt helder waarin je kinderen jou spiegelen, welke patronen je onbewust doorgeeft en hoe je deze veranderd.
 • Wat vertelt mijn lichamelijke klacht mij. Samen voelen en leren luisteren naar wat jou lichamelijke klacht je duidelijk wil maken en hoe je celhealing kan toepassen. Voor jezelf,  partner en je kind.


Ruim oude overtuigingen, patronen en blokkades op. Wordt de beste versie van jezelf. Laat de healer en reader in jezelf ontwaken. 

Voorbeeld uit ons eigen leven

Onze oudste had buikpijn...

Sinds enkele weken klaagde de oudste over buikpijn. Hij is sowieso al gevoelig op zijn buik, maar het werd steeds erger. Elke dag als we naar school gingen kreeg hij buikpijn, tot tranen toe. Op een dag zei hij: "Mama ik wil niet naar school."

Ik, Kirstie ben samen met hem gaan voelen en onderzoeken wat zijn buik hem wilde te vertellen. Door een meditatie en vragen te stellen. Hij kon het niet goed verwoorden.

Toen hebben Nick en ik samen energetisch op hem afgestemd en voor mij kwam heel duidelijk naar voren dat zijn plek in de klas voor hem niet oké voelde. Hij voelde daar veel onrust. Ook voelde we dat hij zich zorgen maakten om anderen. We hebben hem tijdens de afstemming vertelt dat het niet hoeft. Dat hij wat meer mag ontspannen en plezier mag maken. En dat goed, goed is. Dat het niet altijd beter hoeft.

Daarnaast hebben we een gezinsopstelling gedaan tussen mijn zoontje en mij, omdat ik wilde weten of hij nog een boodschap aan mij wilde geven.
Er gebeurde heel veel en ik voelde heel sterk dat ik hem los mocht laten. Doordat hij met 11 maanden een maand in het ziekenhuis heeft gelegen heb ik daar een heel zorgende en sterke energetische lijn met hem gecreëerd.
Die energetische lijn mocht wat flexibeler worden. Ik heb gehuild, inzichten gekregen en een laagje los gelaten. Wat voelde ik ruimte ontstaan tussen mijn zoon en mij.

Ondertussen hadden mijn zoontje en ik ook een gesprekje gehad op school en wat bleek, hij had inderdaad een andere plek in de klas gekregen.  Hij mocht een andere plek kiezen. Ze hoorde hem en waren betrokken bij hem. Hij voelde zich gehoord en gezien. Daarvoor ben ik de juf ook erg dankbaar.

De juf vertelde ook dat hij soms zijn eigen hand op zijn buik legde. Hij zei dat hij dat van mama had geleerd en de buikpijn er minder door werd.
Heel mooi dat mijn zoon, zijn eigen buik heelde. Het raakte me en ik was trots.

Sindsdien ging het elke dag weer beter en een ineens beseft ik me dat hij weer zonder huilen en mopperen naar school ging.
Ik vroeg aan de juf hoe het ging op school en ze zei dat hij op school ook niet meer klaagde over buikpijn!

In een week tijd was hij weer klachten vrij.
Door simpelweg een energetische afstemming en een opstelling. Door te voelen wat hij nodig had en welke boodschap hij voor mij had.

Na het volgen van de cursus:

Ben je thuis gekomen bij jezelf

Je maakt een innerlijke reis naar jezelf door je chakra’s. Tijdens deze chakra-reis leer jij je eigen blokkades en overtuigingen die jou in de weg staan op te ruimen. 

Hierdoor ontstaat ruimte om voluit te leven, bewuster en meer vanuit gemak en plezier. Je zult vanzelf merken dat als je dingen gaat doen waar je blij van wordt, dat je gaat leven vanuit Hart&Ziel.

Kun jij healing,  reading en gezinsopstellingen toepassen op jou en je gezin

Door de reis naar jezelf, spreek jij je zelf-helend vermogen weer aan. De natuurlijker healer en reader in jou komt weer naar boven. Je leert hoe jij jezelf kan healen en readen, maar ook je gezin.

Je komt weer in verbinding met jouw bron, het universum en je gidsen.

Je zet je intuïtie in als wegwijzer in je (gezins)leven

Waardoor jij je kinderen meer vanuit gemak, plezier en lichtheid kunt opvoeden. Je vertrouwt op je eigen intuïtie en wijsheid.

Als je eenmaal in verbinding staat met je intuïtie, dan is alles mogelijk. Je brengt ontspanning bij je kinderen en kunt ze ook lezen en begrijpen wanneer ze dit zelf nog niet kunnen.

Het onderstaande komt ook aan bod:

 • Je eigen plekje innemen en gaan staan voor wie je bent
 • Aarden en je energie systeem schoonhouden
 • Liefde voor jezelf laten stromen en voelen
 • Een positieve mindset creëren door te werken met je gedachten kracht en affirmaties
 • Je gaat ontdekken wat jouw eigen wijsheid en kracht is. Jouw licht mag weer gaan stralen. 
 • Krijg inzichten in jouw overtuigingen, gedachten en patronen en doorbreek ze, jij gaat kiezen waarin je gelooft
 • De regie over je eigen leven weer pakken
 • Je kunt je eigen lichaam, van je kind en partner ontspanning brengen door healing en door middel van reading kun je klachten lezen
 • Je vertaald voor je kind (energetisch) wat hij of zij niet zelf kan zeggen en krijgt daarmee inzichten in (probleem)gedragingen. Je begrijpt het beter waardoor er ruimte komt voor acceptatie. En 9 van de 10 keer kan je het gedrag omzetten en oplossen. 

Het gezicht van bewustzijnscentrum 

Vanuit Hart&Ziel


Kirstie Neggers - Rijnen

Hoi! Ik ben Kirstie, en ik bewandel graag samen met jou de weg naar jezelf..
Zelf heb ik ook een heel pad bewandeld naar mezelf, met vallen en opstaan. Van de grootste piekeraar, altijd maar doorgaan, mezelf 2x flink voorbij gelopen en thuis gezeten met lichamelijke-, emotionele- en spanningsklachten naar een vrij mens.  Het heeft me iets heel moois op geleverd. Dat ik nu kan ZIJN wie ik ben.


Naar eigen ervaring kan ik zeggen, als je innerlijke wereld verandert, je buitenwereld vanzelf met je mee verandert. En andersom geldt het ook.
De buitenwereld is een spiegel van je innerlijk wereld. Wil je verandering?
Stop dan met het zoeken naar antwoorden buiten jezelf. Ga naar binnen en ontdek dat alle antwoorden die je nodig hebt in jou zitten. En heel jezelf!


Ik volg ik graag mijn eigen pad en inspireer anderen, omdat ook te doen. Leven en werken vanuit vertrouwen en geloof dat we alles komt zoals het komt, en dat we daar op mogen meevaren is mijn basis.


Een reis door je chakra's in combinatie met Healing & Reading is een geweldige methode om je binnenwereld te verkennen en je zelf helend vermogen (weer) aan te zetten. Om je te ondersteunen bij geestelijke en emotionele processen waar je inzit. Maar zeker ook om in te zetten binnen je gezinsleven. Om meer vanuit vertrouwen, je eigenwijsheid en intuïtie te gaan opvoeden.  


Ik zie jou, zonder oordeel en je mag volledig zijn wie je bent, jezelf. Daarnaast kan ik liefdevol confronterend zijn, jou de spiegel voor houden die je nodig hebt.

Praktisch werken vind ik ook belangrijk, want alleen met geloof en vertrouwen kom je er niet. Soms moet je ook je schouders er onderzetten en orde op zaken stellen. Knopen doorhakken en de verantwoording gaan nemen voor je eigen leven.

Zodat je kan zeggen: "Ja, ik ben gelukkig! En geniet volop van mijn (gezins)leven!"


In verbinding zijn met mezelf en de natuurlijke healer en reader in  mij heeft mijn (gezins)leven enorm veranderd. En niet alleen bij mij, maar ook bij de vele cursisten die de reis samen met mij gemaakt hebben. Iedereen kan het, echt waar.

Zij gingen jou al voor:

Voor wie

 • Voor alle ouders die bereid zijn een reis naar zichzelf te maken en hun kind vanuit zijn of haar intuïtie en met meer ontspanning willen gaan opvoeden. Ze geven wat ze echt nodig hebben in hun liefdevolle leventje. 
 • Ook voor jonge ouders met een baby's of peuter is deze cursus heel waardevol. Je kunt al veel voor ze beteken in hun eerste levensjaren. En zelf vanuit veel meer ontspanning je kind geven wat deze nodig heeft in zijn of haar prille leventje.

Na de basiscursus professioneel aan de gang als Intuïtie Coach?

Is het healen, readen en gezinsopstellingen jou op het lijf geschreven? En wil je daar anderen professioneel mee helpen?


Stroom dan door naar de cursus tot Intuïtie Coach. 


Als Intuïtie coach werk je niet alleen vanuit wat jij geleerd hebt uit boeken, maar ook vanuit de kennis, je "eigen wijsheid", die jij al in je hebt zitten. In jezelf en in jouw bron, waar je contact mee kan maken.


Je verbindt lichaam, ziel en geest en je gaat kijken op alle niveau's. Zowel fysiek (je lichaam), emotioneel (gevoelens), mentaal (gedachten, overtuigingen), energetisch (energie), spiritueel (zingeving, doe jij waar voor je op wereld bent. Volg je je hart en je missie)

Inhoud Intuïtie Coach

Verdiepingsdagen bestaande uit 10 vrijdagen
2 lesdagen Chakra's meditaties en visualisaties
2 lesdagen Readen & Healen op o.a de thema's van de chakra's, je intuïtie, vorig levens, relatie.
2 lesdagen Intuïtieve en gezinsopstellingen
2 lesdagen Lichaamswerk gericht op lichamelijke klachten en hun boodschap
2 lesdagen In praktijk, hoe ga je nu aan de slag en oefenen op mensen van buitenaf.


Certificaat uitreiking op de laatste dag, mits je in totaal 20 oefensessies hebt uitgevoerd en jij en ik er samen over eens zijn dat jij er klaar voor bent om een Intuïtie Coach te zijn.  

Incl:
10 les/oefendagen
Online Facebook Marketing training
1 op 1 Intuïtieve coachingssessie met Kirstie van 2 uur

2x half uur telefonisch contact voor mini Reading of om te sparren


Bonus: 

Online training: Thuiskomen bij jezelf via je chakra's t.w.v. €89,-
Lidmaatschap 1 jaar in de besloten groep Intuïtie coaches, ter ondersteuning van je eigen groei en samen oefen en sparren. €180


Als Intuïtie coach ga je coachen op een diepere laag, onder andere door middel van je intuïtie, healing, reading, chakra's, lichaamswerk en opstellingen.

Je legt snel de vinger op de juiste plek. Doordat je doorkrijgt wat je mag zeggen of doen vanuit je intuïtie, je verbinding met de bron, het universum en je gidsen.
Daardoor zeg jij de juiste woorden die mensen diep van binnen raken, inzichten geeft en/of  kan confronteren, waardoor ze dichter bij zichzelf en hun gevoel kunnen komen. 
Of jij legt je hand op de juiste plekken neer, waardoor energie weer los komt en kan gaan stromen.  

Hun pantser zakt en ze durven kwetsbaar te zijn. De emoties weer te voelen die in hun lichaam vast zijn gaan zitten. 
Pijn en spanningen mogen verdwijnen en er komt ruimte voor wie de persoon in wezen is. En dan ben je vaak bij de kern van het probleem.

Het is elke keer weer zo mooi wat er mag gebeuren en elke keer weer net even anders.  

Intuïtie coach
Intuïtie Coach

Pure liefde stroomt, als je volledig durft te vertrouwen op de begeleiding vanuit het universum. 

Locatie en data

De cursus wordt gegeven bij Bewustzijnscentrum Vanuit Hart&ziel. 
Heibloemdijk 1, 5688 JV in Oirschot.

De groepsgrootte bestaat uit maximaal 8 personen.
De cursusdagen zijn altijd op vrijdag van 9.30 uur tot 16.00 uur, op de volgende data:

Start basis september 2020 
4,11, 18 sept
2, 16, 30 okt
6, 13 nov

Start basis november 2020
27 nov
4, 11 dec
8,15, 29 jan
5 febr, 12 feb

Start verdieping tot Intuïte Coach 2021
5, 12, 26 mrt
2, 9 , 23 april
14, 21, 28/29 mei

Basiscursus Healen, Readen en Gezinsopstellingen  

Een 8-daagse Reis naar jezelf en de natuurlijke healer en reader in jou. 

 • Kom thuis bij jezelf en je chakra's
 • Krijg inzichten in je overtuigingen, gedachten en patronen en doorbreek ze 
 • Leer healen, readen en gezinsopstelling
 • Leer luisteren naar je lichaam en omarm je zelf
 • Voed op vanuit je intuïtie en met meer ontspanning en zelfvertrouwen.
 •  Leer feilloos aanvoelen wat je baby of kind(eren) nodig hebben. 

Bonus:

 • GRATIS Reading van 30 minuten als je voor 1-4-2020 opgeeft. 
 • Krijg toegang tot de besloten Facebook groep Thuiskomen bij Jezelf waarin jij al je vragen mag stellen. Je blijft in contact met gelijkgestemd en ik blijf je coachen en inspireren na de cursus. 

Nu voor € 847,-

Wil jij leren Healen, Readen en Gezinsopstellingen voor jezelf en je gezin?

Vul de onderstaande gegevens in om je op te geven of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 
Tip: Geen e-mail ontvangen? Controleer je spam.

Vanuit Hart&Ziel
Heibloemdijk 1

5688 JV Oirschot

0657346257

Algemene voorwaarden
Privacy beleid

>