fbpx
Zorgboerderij en Bewustzijnscentrum Vanuit Hart&Ziel
Heibloemdijk 1 Oirschot
0657346257

Meditatie uurtje
Voor kinderen, jongeren en volwassenen om meer ontspanning, rust en balans in jezelf te ervaren. Het is voor iedereen heel goed. Waarom, lees hier.

Mediteren kan thuis, maar dat komt er vaak niet van. Er komt vaak van alles tussendoor waardoor we het geen prioriteit geven. Het is ook iets wat je moet oefenen en je eigen maken. Dat gaat niet altijd meteen vanzelf. Vandaar de meditatie-uurtjes waarin we het samen doen.
Het samen doen versterkt ook de kracht van de energie en dus ook de meditatie en bewustwording.

Meditatie uurtje voor (hoog)gevoelige kinderen vanaf 8 jaar, jongeren en volwassen.
Waarin ze spelenderwijs leren om rust te vinden in zichzelf, te geloven in zichzelf, vertrouwen op je eigen kracht, prikkels los te laten, hun eigen energieveld schoon te houden, energie terug te sturen naar de ander, zichzelf af te schermen en verbinding maken met je eigen gevoel/intuïtie om deze op een positieve manier te kunnen inzetten in het dagelijks leven.

Meditatie uurtje gericht op zelfhealing en anders omgaan met PIJN
Hierin worden er specifieke meditaties gedaan gericht op pijn (vermindering), wat wil het je vertellen en het aanspreken van het zelfhealend vermogen van het lichaam. Tijdens een diepe meditatie is het mogelijk om de pijn even helemaal los te laten en gewoon te kunnen zijn.

Meditatie uurtje gericht op rust, stilte en in balans komen met jezelf.
Alles draait om balans. In balans zijn met jezelf en je lichaam. Want als jij niet in balans bent, is dat de omgevingen om jou ook niet. Alles staat namelijk in verbinding met elkaar. Als jij rust van binnen ervaart, straal je dit uit en zullen je kinderen of de mensen om je heen dit ook ervaren. De meditaties zullen gericht zijn op rust, stilte en balans.

Tijdens de meditatie uurtjes neemt Kirstie je mee naar binnen in jezelf.
Je lichaam en geest komen tot rust. Je kunt je even volledig ontspannen.
Dit door middel van luisteren naar muziek, meditatie -,  visualisatie-, handoplegging bij jezelf en ademhalingsoefeningen.

Bij mooi weer mediteren we buiten.
Matjes en dekentjes zijn aanwezig. Je mag ze ook zelf meenemen!

Zelf meenemen: Eventuele extra kussentje, sokken of meditatiebankje.

De kosten zijn 7,50 euro per meditatie-uurtje. Proefles is gratis.
Je betaalt per 10 lessen vooruit. Inhalen kan, vooraf even bellen of er nog plek is.

Voor actuele data zie Agenda 

X