fbpx

De meditatie-uurtjes zijn voor kinderen, jongeren en volwassenen om meer ontspanning, rust en balans in jezelf te ervaren.
Het is voor iedereen heel goed, maar vooral voor de (hoog)gevoelige onder ons, is dagelijks een moment van stilte een must.

Er is een speciaal meditatie-uurtje voor (hoog)gevoelige kinderen, jongeren en volwassen, waarin ze o.a ook leren om prikkels los te laten, hun eigen energieveld schoon te houden,
energie terug te sturen naar de ander, zichzelf af te schermen en verbinding maken met je eigen gevoel/intuïtie om deze op een positieve manier te kunnen inzetten in het dagelijks leven.

Mediteren kan thuis, maar dat komt er vaak niet van. Er komt vaak van alles tussendoor waardoor we het geen prioriteit geven.
Het is ook iets wat je moet oefenen en je eigen maken. Dat gaat niet altijd meteen vanzelf. Vandaar de meditatie-uurtjes waarin we het samen doen.
Het samen doen versterkt ook de kracht van de energie en dus ook de meditatie en bewustwording.

Tijdens het meditatie-uurtje wordt je meegenomen naar jezelf, je lichaam en geest komen tot rust. Je kunt je even volledig ontspannen.
Dit door middel van luisteren naar muziek, meditatie -,  visualisatie-, en ademhalingsoefeningen.
Matjes en dekentjes zijn aanwezig. Je mag ze ook zelf meenemen!

De kosten zijn 7,50 euro per meditatie-uurtje. Proefles is gratis.
Je betaalt per 10 lessen vooruit. Inhalen kan, vooraf even bellen of er nog plek is.

Voor actuele data zie Agenda