fbpx

Wil jij meer in contact komen met je ware zelf. Meer leren vertrouwen op je gevoel en intuïtie?
Het nu echt anders gaan doen en jezelf wat vaker op de eerste plaats leren zetten? Zodat er een goede balans komt in jezelf en je energie genoeg hebt om voor jezelf en anderen te zorgen.
Wil jij er achter komen hoe energie stromen werkt en hoe je dit in het dagelijks leven in kan zetten voor jezelf?

Bewustwording en inzichten krijgen over waar je staat, wie je bent, wat jou patronen en overtuigingen zijn en wat jij in je leven wilt. Waar jij nu echt gelukkig van wordt?
Of ben je (hoog)gevoelig en wil je hier iets mee? Dit als kracht in gaan zetten in je leven? Dan is de basiscursus  Bewust Jezelf ZIJN iets voor jou.

Bewust Jezelf ZIJN 2 is een verdieping en gaan we dieper in op hoe je energie kan laten stromen voor jezelf en een ander, aura’s, jezelf afschermen, reinigen, chakra’s, zelf-healing, verbinding met jou bron en hulpgidsen en dit inzetten in je dagelijks leven.

Beide cursusen bestaat uit 10 avonden van 2,5 uur, waarbij je in een groepje door middel met onder andere visualisatie-oefeningen, meditatie, opstellingen en je chakra’s aan de slag gaat.

Je zet een proces van binnen uit in gang en je krijgt wat op dat moment voor jou nodig is en wat je aan kan en wil gaan.
Daarnaast staan rust en ontspanning vinden in jezelf centraal.

De groep bestaat uit maximaal 8 personen. Matjes en dekentjes zijn aanwezig, maar mogen ook zelf meegenomen worden.

Het tarief per cursus is 275 euro en worden begeleidt door Kirstie.

Deze cursussen zijn ook te volgen individueel In verbinding met Jezelf of in de vorm van een Retraite