fbpx

Even helemaal niets, gewoon samen ZIJN.

Tijd voor jezelf schiet er vaak bij in, we hebben het druk en komen niet tot wat we graag zouden willen. Wil jij er even helemaal tussen uit om tot jezelf te komen, om je richting weer te vinden?
Dat kan!

We bieden retraites aan met diverse thema’s. Retraites beginnen op vrijdag om 18.30u (er staat salade met brood voor je klaar) tot zondag 13.30u.
De groep bestaat uit maximaal 6 personen.

De thema’s zijn:

Tijd voor mijzelf, om er even echt uit te stappen en bij jezelf te komen. Je hoofd leeg maken, weer op laden en te ontspannen.
Bewust te worden van de patronen waar je in rond cirkelt en wat er nodig is om goed voor jezelf te blijven zorgen.
Tijdens deze retraites zullen ook momenten in stilte zijn, er wordt gebruikt van (wandel)meditaties, mindfulness-oefeningen en er is mogelijkheid tot het krijgen van een healing of reading. Ook is er ruimte om in stilte op de boerderij aanwezig te zijn, te schrijven, kleuren, of tijd door te brengen bij of met de paarden. Daarnaast is er vrije tijd om een wandeling te maken, ergens te gaan eten of een dorpje te verkennen.

Bewust Jezelf ZIJN, deze is gericht op een reis naar binnen in jezelf aan de hand van je chakra’s. Hoe je lichaam, geest en ziel in balans kan brengen door energie te stromen, blokkades op te ruimen en mediteren, dans en stilte. Een weekend voelen, lachen en jezelf mogen ZIJN.

Bewust Jezelf ZIJN 2, dit is een verdieping op de basiscursus Bewust Jezelf Zijn en brengt jou verder in contact met jezelf, je intuïtie, je bron en hulpgidsen. We gaan energie stromen voor jezelf en oefenen in onszelf energetisch beschermen en reinigen. Waardoor je lichaam, geest en ziel nog meer in balans komen.

Stilte dagen, een dag in stilte met jezelf. Om te voelen wie je bent, waar je nu staat en waar je heen wil.
Er worden die dag diverse meditaties gedaan, een stilte-wandeling en er is ruimte om in stilte op de boerderij aanwezig te zijn, te schrijven, kleuren, of tijd door te brengen bij of met de paarden.
Stilte biedt de mogelijkheid om lichaam en geest tot rust te laten komen. Je hoeft niets te bereiken.
Er wordt niet gesproken, behalve in het begin en bij het uitwisselen van ervaringen aan het einde van de dag.

Zelf meenemen: makkelijke kleding, kussentje, extra sokken of sloffen. Eventuele extra meditatie benodigdheden zoals meditatiebankje, omslagdoek.

Retraites en stiltedagen worden begeleidt door Kirstie

De tarieven:
Retraite inclusief slapen (gedeelde slaapkamer), ontbijt, lunch en avondeten       275 euro
(mogelijkheid tot slaapkamer voor je alleen, op aanvraag toeslag 25 euro)

Stilte dagen, inclusief lunch, koffie en thee                                                                       65 euro

Kijk in de Agenda voor actuele data.